Άδωνις Γεωργιάδης στον Γιώργο Τράγκα: «Ο Τσίπρας ζει την μεγάλη ζωή»-«Δεν θα φύγει ούτε ένα 24ωρο νωρίτερα»

0

Ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ εξαπέλυσε επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα λίγες ημέρες πριν την εκλογική μάχη, για τις Ευρωεκλογές: «Ο Τσίπρας ζει την μεγάλη ζωή. Δεν θα φύγει ούτε ένα 24ωρο νωρίτερα. Απολαμβάνει να είναι Πρωθυπουργός. Το καλοκαίρι θα κάνει διακοπές σε κανένα σκάφος, γιατί να
το χάσει. Θα κάνει και κανένα ταξίδι με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, που έχει βάλει και αστακομακαρονάδα στο μενού του» και συνέχισε: «Ο Αλέξης Τσίπρας απολαμβάνει την θέση του, όπως κανένας άλλος πρωθυπουργός. Ο άνθρωπος μπήκε με φωτογραφία από το κάμπινγκ και φεύγει με κότερα και κοχίμπα».
Ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις φήμες που διαδίδει ο Ευάγγελος Αντώναρος για μυστικό γκάλοπ για τις εκλογές από την ΝΔ, λέγοντας πως: «Αν η ΝΔ είχε μυστικό γκάλοπ, θα το ήξερε ο κ. Αντώναρος; Βλέπετε τον κ. Αντώναρο ικανό να έχει πρόσβαση στα αρχεία και τα μυστικά της ΝΔ;» και συνέχισε αποκαλύπτοντας την σχέση που υπάρχει σήμερα με τον Άρη Σπηλιοτώπουλο, ο οποίος τις προηγούμενες Δημαρχιακές και Περιφερειακές εκλογές κατέβαινε για δήμαρχος στην Αθήνα (δεν κατάφερε να εκλεγεί), ζητώντας την βοήθεια του κ. Γεωργιάδη: « Αφού τα βρήκε με τον Καμίνη και τσακώθηκε με τους δικούς του δημοτικούς συμβούλους, ήθελε να κατέβει Βουλευτής με την ΝΔ και αυτό φυσικά δεν γίνεται, και άρχισε να βρίζει τους ακροδεξιούς που βρίσκονται στην ΝΔ και παύει να μιλάει για μένα, γιατί ότι συμβαίνει στην Ελλάδα, φταίει ο Άδωνις Γεωργιάδης;. Εγώ πλέον με αυτούς τους ανθρώπους δεν την παλεύω. Δηλαδή τώρα έγινα ακροδεξιός και όχι τότε, που μου ζήτησε να τον βοηθήσω για να κατέβει δήμαρχος;».
Για το αν η ΝΔ θα εφαρμόσει όταν εκλεγεί την περικοπή των συντάξεων ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ, είπε: «Η ΝΔ δεν ψήφισε την περικοπή συντάξεων άρα δεν πρόκειται να εφαρμοστεί το μέτρο», ενώ αναφερόμενος στο γεγονός, ότι ο Αλέξης Τσίπρας σκοπεύει να κάνει τις Βουλευτικές εκλογές τον Οκτώβριο του 2019, δήλωσε: «Αν τελικά οι εκλογές γίνουν στις 19 Οκτωβρίου, τότε στην χώρα θα έχουμε πέντε προεκλογικούς μήνες, όπου όλα τα κόμματα θα διαγωνίζονται για το ποιο θα υποσχεθεί και θα δώσει περισσότερα, δεν θα αντέξει η χώρα και τότε κινδυνεύουμε να γκρεμίσουμε όσα χτίσαμε όλα αυτά τα χρόνια, και να βρεθούμε σε χειρότερη θέση από το 2010. Η οικονομική θέση της Ελλάδος είναι αρκετά επισφαλής, γι’ αυτό χρειάζεται περισσότερη υπευθυνότητα. Γι’ αυτό και αν η ήττα του κ. Τσίπρα είναι καθαρή, αν έχει μέσα του ίχνος φιλοπατρίας, πράγμα το οποίο δεν το πιστεύω, αλλά αν το έχει και κάνω λάθος εγώ θα πρέπει να προκηρύξει εκλογές το ίδιος βράδυ».
Δείτε το στιγμιότυπο από όσα ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης στον «Ελεύθερο Σκοπευτή»:
Labels Άρθρα, Πολιτικά Loading… Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση
Article Source – ksipnistere.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here