Η Ελληνική αυτοκρατορία αντεπιτίθεται. Σε εξέλιξη η Β΄ φάση του σχεδίου «ΦΑΛΑΓΓΑ». Ας το ενεργοποιήσουμε όλοι μαζί !

0

Δείτε την αλήθεια κατάματα ΕΛΛΗΝΕΣ , τολμήστε , για τη ζωή που σας απέμεινε , για την ζωή των παιδιών σας , για το μέλλον τους και τα όνειρα τους .Η Πατρίδα μας – καιρό τώρα – δεν είναι χώρα αλλά , χώρος . Δεν ορίσαμε και δεν θα ορίσουμε ποτέ την οικονομία μας , δεν ορίζουμε την Κυριαρχία μας , δεν ορίζουμε το μέλλον μας . Έχουμε εκχωρήσει την αυτονομία μας στις συμμαχίες και σε άλλων οράματα , τάχα , για ασφάλεια ,εκμετάλλευση και ευημερία που ΘΑ έρθει ..κάποτε .
Ό,τι μπορεί στο μικρόκοσμό του ο καθένας μας να εξασφαλίσει , είναι προσωρινό και σκόπιμα δοσμένο .
Τράπεζες , Λιμάνια και Αεροδρόμια – γη και ύδωρ – δεν είναι Ελληνικά «δεν πατάμε σε Ελληνικό έδαφος » και με επιμέλεια μας τα κρύβουν . Μιλάνε Ελληνικά , αγωνιούν τάχα για την Ελλάδα αλλά, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ούτε στην ψυχή , ούτε στην καρδιά , ούτε στη νόηση . Κι όταν έρθει η ώρα να ψηφίσεις , σε έχουν ¨φτιάξει έτσι ¨ ώστε να επιλέξεις αυτό που θέλουν για να διαιωνιστούν και να νομιμοποιηθούν . Με συνεχείς «επαναλήψεις» σ έχουν παραλύσει και σ έχουν φέρει σε κατάσταση «νιρβάνας» για να θεωρείς μάταιο να αντισταθείς και μόνο … να ελπίζεις.
Η Ελλάδα , εξαφανίζεται από το Χάρτη , όπως και η Κύπρος . Η αντικατάσταση πληθυσμών είναι στο αποκορύφωμά της . Συγκεκαλυμμένη πίσω από τα ανθρώπινα δικαιώματα της Πολυπολιτισμικότητας , τις δήθεν αγωνίες για το δημογραφικό και το προσφυγικό, έχει τις συνέπειες ενός Γ΄ Παγκόσμιου Πολέμου . Δεν χρειάζεται πια Πόλεμος που κοστίζει, ο φόβος του Πολέμου και η επιβολή δια της ισχύος , είναι υπερ- αρκετά .
Ένα χρέος όμως , ένα καθήκον που κουβαλάνε και θα κουβαλάνε κάποιοι πάντα στους αιώνες τους Ελληνισμού ΜΠΟΡΕΙ να τους χαλάσει τα σχέδια .
Οι ΦΥΛΑΚΕΣ είναι παντού . Στην Ορθοδοξία μας , στις παραδόσεις μας , στα ήθη και τα Έθιμά μας , στις αξίες και στα ιδανικά της φυλής μας , στο άσβεστο Ελληνικό Πνεύμα, στην Ιστορία μας , στα όσια και ιερά μας , στα σύμβολά μας , στην Ελληνική μας συνείδηση … στα μάτια ενός μικρού παιδιού , στα βάθη της ψυχής σας .
Το μόνο που χρειάζεται είναι , να ξυπνήσουν περισσότεροι ΦΥΛΑΚΕΣ να πιστέψουμε ότι μπορούμε , να νιώσουμε την ανάγκη αλλά , και το φόβο της ανυπαρξίας .
Το μόνο που χρειάζεται για αρχή , είναι ένα ΟΡΑΜΑ να μας συντονίσει σ ένα υπαρξιακό μας σκοπό . Αναπτύσσοντας ΟΛΟΙ μαζί αυτήν τη δυναμική , θα δούμε έκπληκτοι …. « το σύμπαν να μας ευνοεί » .Πιστέψτε το !!
Στην Α΄ φάση τους σχεδίου «ΦΑΛΑΓΓΑ » στόχος – η υλοποίηση του οποίου συνεχίζεται – είναι η μετατροπή της Ισταμπούλ ξανά σε Κωνσταντινούπολη και η Είσοδο του ¨κρατιδίου¨ της Ευρωπαϊκής Τουρκίας με πρωτεύουσα την Κωνσταντινούπολη στην ΕΕ αρχικά και μετά … σε κατάσταση ενσωμάτωσή της με την μητέρα Ελλάδα
Ως καταλυτική ημερομηνία για να μπει σε ¨μη ανεπιστρεπτή τροχιά ¨ η γεωπολιτική αυτή εξέλιξη , είναι ο Σεπτέμβριος του 2023 , με τους εορτασμούς δηλαδή για τη συμπλήρωση 100 ετών από την ίδρυση της τουρκικής Δημοκρατίας (1923-2023).
Θα ακολουθήσουν κι άλλες πολλές τέτοιες αλύτρωτες πατρίδες . Πόντος , μεγάλη Ελλάς, Σμύρνη κι όλες οι αλησμόνητες και χαμένες πατρίδες .Τα μικρασιατικά παράλια και ο Πόντος αποτέλεσαν κοιτίδες του ελληνισμού από τον 9ο αιώνα π.Χ., ενώ ολόκληρη σχεδόν η ενδοχώρα της Μικράς Ασίας κατοικήθηκε από Έλληνες ήδη από τον 2ο αιώνα π.Χ.
Η Ιστορία θα ξαναγραφτεί στην πραγματική της διάσταση.
Αυτή η στρατηγική – όπως στην Κωνσταντινούπολη – εφαρμόζεται ήδη και για τη Βόρεια Ήπειρο – ως διοικητικά αυτόνομη περιοχή να συνδεθεί αρχικά στην ΕΕ – και για τα «ΣΚΟΠΙΑ» , το νέο όνομα των οποίων «Βόρεια Μακεδονία » , θα πυροδοτήσει εσωτερικές διασπαστικές τάσεις μόλις εξασθενίσει η δυναμική του μουσουλμανικού τόξου στα Βαλκάνια .Σύντομα , αφού η Τουρκία απομακρύνεται από την Δύση έχοντας πέσει σε μια αδιανόητη παγίδα .
Όλοι πλέον διαπιστώνουμε ότι η Συμφωνία των Πρεσπών , είναι απορριπτέα και από εμάς και από τους «Σκοπιανούς» . Η παρακαταθήκη αυτή που μας επέβαλαν κάποιοι «χρήσιμοι ηλίθιοι» , μόλις γίνει αισθητό – σύντομα – ότι οι γεωπολιτικές συνθήκες που στήριξαν τη σκοπιμότητά της , έχουν αλλάξει εκ βάθρων , θα μετατρέψουν την εσωτερική κατάσταση στο κρατίδιο αυτό – έτσι και την ίδια τη συμφωνία – σε … φυτίλι μας.
Οι κατά τόπου πολιτικοί είναι ανίσχυροι να επηρεάσουν τις κοσμογονικές γεωπολιτικές εξελίξεις . Απλά ,προσαρμόζουν τις κοινωνίες και παίζουν επικοινωνιακά .
Στην παρούσα , Β΄ φάση του σχεδίου «ΦΑΛΑΓΓΑ» επιθυμούμε όμως να κάνουμε γνωστό και το ΟΡΑΜΑ που θα μας απεγκλωβίσει από την ιστορική μέγγενη . Ο στόχος που θέτεις , ορίζει τα μέσα που θα χρησιμοποιήσεις αλλά και το , μέχρι που θα φτάσεις . Εάν στόχος μας ως Κράτος είναι να βγούμε από τα μνημόνια και την εποπτεία τα επόμενα 60 χρόνια , αντιλαμβάνεστε μέχρι που μας πάνε και που θα καταλήξουμε , όταν γύρο μας , όλα αλλάζουν.
Αυτό πρέπει να «σπάσει» ΤΩΡΑ υλοποιώντας το σχέδιο αναβίωσης της Ελληνικής Πολιτισμικής Αυτοκρατορίας και ενεργοποιώντας τη δυναμική της . Η λύση στο πρόβλημα είναι εκτός προβλήματος .
Πως ;
«Αναζήτηση Πρωθυπουργού » για το Ελληνικό Έθνος ( η ψήφος της ομογένειας βοηθάει ) . Η Ελλάδα είναι η μοναδική περίπτωση στην Παγκόσμια Ιστορία που από Έθνος έγινε Κράτος , έτσι – υπό τις παρούσες εξαρτήσεις του Ελληνικού Πολιτικού συστήματος , που θέλει και ορίζει την Ελλάδα ως κράτος αλλά , επαρχία της ΕΕ και ελεγχόμενη από τοποτηρητές μεγάλων δυνάμεων – η θεσμική λειτουργία μιας ΕΘΝΙΚΑ αποδεκτής προσωπικότητας στους απανταχού Έλληνες , θεωρούμε ότι θα βοηθήσει στον απεγκλωβισμό μας αφού , θα ενεργοποιήσει ένα ολόκληρο ΕΘΝΟΣ να λειτουργήσει ΕΠΙΣΗΜΑ ως ένας οργανισμός . Οι προσωπικότητες αυτές ΥΠΑΡΧΟΥΝ και ήδη έχουν ενεργοποιηθεί , σε Αμερική , Καναδά , Αυστραλία , Νότια Αφρική ,Ρωσία , Κωνσταντινούπολη και Αλβανία .
Δέον να επισημανθεί ότι ,το «φρενάρισμα» της Τουρκικής Προκλητικότητας που θα διαπιστώσουμε , οφείλεται σε Έλληνες που ζουν στη Ρωσία οι οποίοι ανέδειξαν την διαπίστωση πως , η προκλητικότητα της Τουρκίας σε μια κατεξοχήν Ορθόδοξη χώρα όπως η Ελλάδα , βοηθάει στη διάσπαση της Ορθοδοξίας και αποβαίνει σε βάρος της Εκκλησίας .
Με επιστολή μας στον Πρόεδρο Πούτιν του δείξαμε ότι , «ενθαρρύνοντας την Τουρκία βγάζει τα μάτια της Ορθοδοξίας »
Μια άλλη προϋπόθεση είναι , να αναπτύξουμε ΟΛΟΙ την ικανότητα , να εντοπίζουμε και να αναγνωρίζουμε στις δημόσιες τοποθετήσεις τους , όλους εκείνους που δεν έχουν Ελληνική Συνείδηση και να του στέλνουμε … στην «κάλαθο των αχρήστων »
Ιδού τα «γυαλιά» για να τους εντοπίζουμε:
Τουρκόφιλος .Αυτός που ανάγει και προβάλει τις λογικές εκείνες που , είτε δικαιολογούν τις σε βάρος της Ελλάδας προθέσεις της Τουρκίας , είτε στηριζόμενος σε απόψεις περί ¨νέας εποχής ¨ ,¨ ανοικτά σύνορα ¨ , ¨ συνεργασίες και συμμαχίες ¨, ¨μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης¨ , ¨αμοιβαία υποχώρηση¨ , ¨κοινό όφελος ¨κ.α , ΑΠΕΧΕΙ ή αποφεύγει να θέσει κόκκινες γραμμές στα Εθνικά ζωτικά μας συμφέροντα .
Τουρκολάτρης . Αυτός που προβάλει και επισημαίνει τις στρατιωτικές δυνατότητες της Τουρκίας , την παρουσιάζει ως βασικό γεωπολιτικό παίκτη , προβάλει τα Τουρκικά δρώμενα κατά προτεραιότητα , θεωρεί τετελεσμένο ότι η Τουρκία κάτι θα πάρει στο τέλος με αυτό ή με εκείνο που κάνει , θαυμάζει τους ελιγμούς της , και άλλα παρόμοια .
Κενός Έλληνας . Είναι , τόσο αυτός που θεωρεί ότι οι Έλληνες και η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να ενσωματωθεί – μέσα από την Πολυπολιτισμικότητα (multiculturalism) ή εξαιτίας της ανάγκης για συμμετοχή σε Ενώσεις – σ ένα ευρύτερο έθνος , χάνοντας – αναπόφευκτα – τα βασικά της χαρακτηριστικά και ιδιότητες , όσο και εκείνος που δεν εκφράζει ποτέ συναισθηματισμό όταν αναφέρεται ή ¨συναντά ¨ ό,τι συγκροτεί ως βασική δομή και χαρακτηριστική ιδιότητα τον Ελληνισμό .
Ψευτοέλληνας : Αυτός που καίτοι φέρει την Ελληνική Ιθαγένεια – υπηκοότητα , δεν ενστερνίζεται , ήθη , έθιμα και παραδόσεις , αξίες και δανικά , Ιστορία και δεν έχει Ελληνική συνείδηση . Θεωρεί τον εαυτό του πολίτη του κόσμου που έτυχε να ζει στην Ελλάδα ως γεωγραφικό χώρο και απλά διαχειρίζεται ότι Ελληνικό του προσφέρεται .
Ανθέλληνας . Αυτός που τάσσεται εναντίον του ελληνικού έθνους ιδεολογικά και εκφράζει σε κάθε ευκαιρία εχθρικές διαθέσεις προς την Ελλάδα και τους Έλληνες
Κρυπτανθέλληνας : Αυτός που επιφανειακά υπερασπίζεται το Ελληνικό Έθνος και την Ελλάδα ως Κράτος , εν κρυπτό όμως υλοποιεί ή εγκρίνει ενέργειες σε βάρος των ζωτικών της χαρακτηριστικών ή υπέρ του , βάζοντας έτσι το συμφέρον άλλων ή ιδίου , πάνω από τα ζωτικά Ελληνικά συμφέροντα και την ανάγκη να διατηρηθεί ο Ελληνισμός .
Μισέλληνας . Αυτός που μισεί ή εχθρεύεται τους Έλληνες ως Έθνος και Ιστορία , την Ελλάδα ως – Πατρίδα – Χώρα – Κράτος – Πολιτεία και αποζητά δυνατότητες να στραφεί εναντίων της .
Ξενόδουλος Έλληνας . Ο συνειδητά , ψυχικά υποταγμένος σε δυνάμεις που θεωρεί ανώτερες από αυτές που έχει ταχθεί να υπερασπίζεται . Βασική του μέριμνα είναι να ικανοποιεί συγκεκαλυμμένα και έντεχνα τα συμφέροντα των δυνάμεων αυτών και να διατηρείται στην θέση εκείνη , που του επιτρέπει να πράττει τούτο . Έχει υπαρξιακή ανάγκη να δρα έτσι όπερ σημαίνει ότι πάσχει από ψυχική νόσο .
Ανενεργός Έλληνας Πολίτης . Αυτός που έχει ¨καταπλακωθεί¨ από τη καθημερινότητα , δεν πιστεύει ‘ότι κάτι θα αλλάξει , ότι , ό,τι κι αν κάνει είναι μάταιο και απλά αποδέχεται την μοίρα του .
Υποταχτικός Έλληνας . Αυτός που ελέγχεται από , δόγματα του Σοκ και τεχνικές χειραγώγησης της κοινής γνώμης όπως (την τεχνική της δημιουργίας προβλημάτων, και στη συνέχεια παροχής των λύσεων – την τεχνική της υποβάθμισης – τη στρατηγική της αναβολής (Σαλαμοποίηση) – τη τεχνική του να απευθύνεστε στο συναίσθημα μάλλον παρά στη λογική για να διαμορφώσεις την άποψη που θέλεις στον αναγνώστη, ακροατή -την τεχνική του να αντικαθιστάς την εξέγερση με την ενοχή – τη τεχνική να επισκιάζεις σημαντικά θέμα με τάσεις διασκέδασης , κ.α
Αφήστε λοιπόν τα πάσης φύσεως γεωπολιτικά και μη , τρίγωνα διαπλοκής στον Κόσμο τους . Οι λαοί γράφουν την Ιστορία και οι Έλληνες , την ιστορία για όλους ..για άλλη μια φορά .
Το μυστικό γι αυτό, είναι η δύναμη που κρύβεται βαθιά μέσα σε κάθε Ελληνική ψυχή .
Σημ: Το 1855 ο Τσάρος Νικόλαος Α’ άκουγε τον Βρετανό Πρέσβυ να θέτει την απαράβατη ντιρεκτίβα: «Δεν θα επιτρέψουμε ποτέ η Ελλάδα να γίνει Μεγάλη Δύναμη»
Συνεχίζεται …
ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Υποδιοικητής ) Labels Άρθρα Αναγνωστών
Πηγή – ksipnistere.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here