ΣΤΗΝ ΛΕΞΗ ΘΑ ΚΟΛΗΣΟΥΜΕ ?ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ . ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΟΛΗ Η ΥΦΗΛΙΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟΛΙΘΩΜΕΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .

0

Κάπου εκει στον ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ να διαβάσουν τον Νόμο που είναι ταγμένοι να στηρίζουν, διαβάζουμε λοιπόν: Ποινικός Κώδικας, άρθρο 76: "… που αφορούν τα όπλα, αρχαιότητες, την προώθηση λαθρομεταναστών στο εσωτερικό της Χώρας ή τη διευκόλυνση της μεταφοράς ή
προώθησης τους ή της εξασφάλισης καταλύματος σε αυτούς για απόκρυψη και εφόσον η απέλαση του δεν διατάχθηκε από το αρμόδιο δικαστήριο", για ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ κάνει λόγο ο ίδιος ο ΝΟΜΟΣ, τί μου τζαμπουνάν κάποιοι, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ λοιπόν αφού έτσι τους θέλει και Ο ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ!!!!!!!!!!!
Επιτέλους κάποιος αρχίζει να μιλάει ελληνικά..!!!Σύμφωνα με τον ΟΗΕ ο πρόσφυγας θεωρείται πρόσφυγας στη πρώτη χώρα που τον υποδέχεται στη περίπτωση μας την Τουρκία.. Για την Ελλάδα απλά είναι λαθρομετανάστες. Καιρός να Αρχίζουμε να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους
Μικρά Ασία, Πόντος κλπ ηταν αρχαία ελληνικα εδάφη ..αρχαια Ιωνία ..οχι αποικιες αλλα επέκταση εφόσον ηταν παρθένα εδάφη. Ποιοι πρόσφυγες ελληνες ωστόσο ; Αληταράδες που επιχειρούν να κινήσουν συναίσθημα ενοχής στους Έλληνες του τύπου ..αν ειναι Έλληνες πρόσφυγες ειναι αποδεκτοί. Ουστ ζωα που ατιμαζετε την μνήμη σφαγιασθεντων ελληνων ..Όχι 353.000 όπως λενε τα ποντιακά σωματεία ήταν πολυ περισσότεροι οι δολοφονημένοι Έλληνες στα εδαφη αυτά ..επισης πόσες γυναίκες ειχαν κλέψει και ποσοι αναγκάστηκαν σε εξισλαμισμο (αλλαχ η κεφαλι).
Η προτροπή για τη μη χρήση της λέξης "λαθρομετανάστης" εδόθη απο την Εισαγγελέα κα Ξένη Δημητρίου η οποία είναι γνωστή Συριζαία. Στην περίπτωση αυτή έκανε κατάχρηση του αξιώματος της για να εκφράσει την δική της πολιτική θέση. Δεν έκρινε ως δικαστής αλλά ως πολιτικό προσωπικό. Αρα η προτροπή της είναι άκυρη αφού εκφεύγει του ρόλου της και γι' αυτό δεν μας αφορά. Για να το πω και απλά, αν ήταν ΑΠΟΦΑΣΗ του δικαστηρίου του Αρείου Πάγου η μη χρήση της λέξης λαθρομετανάστης το Υπουργείο Παιδείας δεν θα αρκείτο σε δήλωση καταδίκης της απόφασης της ΕΛΜΕ αλλά θα τους παρέπεμπε σε ΕΔΕ και κατόπιν θα καλούσε τον Εισαγγελέα να παρέμβει.
αναγνωστης Labels Άρθρα Αναγνωστών Loading… Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση
Πηγή – ksipnistere.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here