Τζαβάρας : Αυτά που είπε ο Ζάεφ είναι αναπάντεχα και απρόβλεπτα

0

"Οι Τούρκοι προσπαθούν να είναι σε δυο βάρκες. Να προωθούν τα εθνικά τους συμφέροντα μέσα από επεμβάσεις και από την άλλη όταν έρχεται η ώρα να αποφασίσουν προσπαθούν να είναι και με τον έναν και με τον άλλον" τόνισε.
"Οι δηλώσεις Ζάεφ είναι στην εντελώς αντίθετη κατεύθυνση από αυτή που περιμέναμε. Η αισιοδοξία που είχαν καλλιεργήσει μάλλον είναι παρελθόν. Αυτά που είπε ο Ζάεφ είναι αναπάντεχα και απρόβλεπτα. Είναι δυνατόν, όταν και ο κ. Κοτζιάς είχε πει ότι ξεκινάμε από τα αλυτρωτικά ζητήματα, τα οποία έχουν μεγάλη σημασία, και ξαφνικά ούτε το erga omnes υιοθετεί ο Πρωθυπουργός, και λέει ότι δεν πρόκειται να αλλάξουμε το Σύνταγμά μας. Ουσιαστικά δημιουργεί αβεβαιότητα, τη στιγμή που εμείς πιστεύαμε ότι όλα βαίνουν καλώς" ανέφερε σχετικά με το Σκοπιανό.
"Στα εθνικά θέματα πρέπει να επικρατεί πνεύμα συναίνεσης και συνεννόησης. Η κυβέρνηση έκανε άσχημα που δεν κάλεσε πριν ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας για να έχει τη γνώμη τους και να αποκτήσει, γιατί όχι, και τη στήριξη τους. Στα εθνικά θέματα πρέπει να είμαστε ενωμένοι" συμπλήρωσε. Labels Πολιτικά Loading… Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση
Article Source – ksipnistere.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here