Χαζολογώντας με το χαζομισοπούτ@νο … ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ !!!

6

Το τίμημα της προδοσίας αυτή τη φορά θα έχει αργύρια. Θα έχει μια κοινωνία εκφυλισμένων που θα πανηγυρίζει την τραγωδία της.
Θα έχει πρωταγωνιστή έναν τρισάθλιο Εθνικό μειοδότη που θα φροντίσουν να πλασαριστεί στα χάπατα ως εθνικός ήρωας…

Θα έχει αίμα, πόνο, θα έχει εθνικό και εδαφικό διαμελισμό. Φροντίστε να θυμάστε πως ο καλός Ολαντρέου, θυμήθηκε ξαφνικά πως…
«η Ευρώπη αδίκησε την Ελλάδα για το χρέος».

Φροντίστε να θυμάστε πως η Μέρκελ οραματίζεται «πολύ ενδιαφέρουσες ιδέες για το Αιγαίο ανάμεσα στην Ελλάδα και στην Τουρκία» με αφορμή το λαθρομετανάστευτικο.

Φροντίστε να μη ξεχάσετε τις εθνικά επικίνδυνες δηλώσεις Κοτζιά για τα εθνικά θέματα. Και τολμήστε τέλος να αντιστοιχίσετε τους πανάθλιους χειρισμούς Αναστασιάδη, με τους ερμαφρόδιτους μικρομεγαλισμούς Τσίπρα… Κι ετοιμαστείτε για τα χειρότερα. Το μαύρο μέτωπο του εθνομηδενισμού και των δουλοφρόνων του δωσιλογισμού παίρνει θέση.

Τετραπέρατε Έλληνα ψηφοφόρε… Καμάρι εσύ των διαδηλώσεων «ανάσας» και αξιοπρέπειας»… Εσύ λεβέντη μου που θα μαμούσες όποιον τολμούσε να σου φέρει μνημόνιο μετά το «ΟΧΙ» σου στο «δημοψήφισμα» του απόλυτου εξευτελισμού, ετοιμάσου…

Μετά το σοκ της φοροκαταιγίδας που ξεκινά, έρχονται τα αργύρια που θα κουρελιάσουν ότι απέμεινε όρθιο και αξιοπρεπές από την ψυχή σου.

Η Εθνική τραγωδία όμως, θα είναι η τρίτη πράξη του δράματος και θα είναι αφάνταστα οδυνηρή…

Φτιάξε φραπέ… Κάνε κάμποσα λάικ στο χαζομισοπούτ@νο που σου πετάει φωτό με τη βυζούμπα έξω, αλλά την επόμενη στιγμή θυμάται πως είναι μια κυρία που σου απαιτεί και σεβασμό μόλις της πεις κάποια απ τις γνωστές χοντράδες σου.

Ασχολήσου μ όλα τούτα λοιπόν, και μην ανησυχείς καθόλου. Οι εξελίξεις θα σε περιμένουν να αφυπνιστείς. Δεν πρόκειται να σου χαλάσουν το χαβαλέ σου. Νταξ;

Κ. Κυριακόπουλος

[ellinikoforoum.blogspot.gr]

6 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here