Δηλαδή στην Ελλαδίτσα ασχολούμεθα με τον… Νικολόπουλο;

2

Την πρόθεσή του να μην είναι υποψήφιος για τη θέση του Αντιπροέδρου της Βουλής εξέφρασε την Πέμπτη ο βολευτής των «ψεκασμένων κυριολεκτικά  Ελλήνων», Νίκος Νικολόπουλος, επισημαίνοντας μάλιστα ότι κάτι τέτοιο δεν το επιτρέπει ούτε ο…

Κανονισμός της Βουλής.

Με αφορμή τις νέες διαρροές περί μη εκλογής του στην θέση του Αντιπροέδρου της Βουλής ο βολευτής Αχαΐας έδωσε διευκρινίσεις για το θέμα, τονίζοντας πως η συγκεκριμένη θέση του προτάθηκε από τις ηγεσίες των δύο κομμάτων και δεν την ζήτησε, ενώ όπως χαρακτηριστικά είπε «εγώ γύψο στην γλώσσα μου πάντως δεν βάζω».

«Η συγκεκριμένη θέση μου προτάθηκε από τις ηγεσίες των δύο κομμάτων και δεν τη ζήτησα. Και η πρόταση στηριζόταν σε τροποποίηση του κανονισμού της Βουλής», ανέφερε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται και να υπερασπίζεται πολιτικά το δικαίωμα του λαού να βγει από τα αδιέξοδα και τα μνημόνια.

«Δεν παραβαίνω την εντολή που πήραμε», ανέφερε και σημείωσε  πως «προφανώς κάποιοι επιμένουν να παριστάνουν τους «μπαλαδόρους της πολιτικής», μη κατανοώντας ότι μετά από 30 χρόνια στην πολιτική δεν τρώω εύκολα «γκολ»».

http://ixnos.blogspot.gr/

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο ΝΙΚΟΛΟΠΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙ.ΜΟΝΟ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΦΗΦΙΣΑΝ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ.ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΛΕΦΤΟΥΡΓΙΑΣ.Ο ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΝΤΙΜΟ,ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ,ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.ΟΙ ΑΝΕΛ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΡΟΦΗΣΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ.ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ,Ο ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ………….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here